پیمانکاری برق ساختمان تجاری ؛ در مطالب گذشته با پیمانکاران ساختمان سازی و اهمیت نقش آن ها در ساخت و ساز به خوبی آشنا شدید و متوجه شدید که وجود پیمانکاران تا چه حد میتوانند در پیشبرد پروژه کمک کننده باشند . تفاوتی هم ندارد پیمانکاری برق ساختمان تجاری ، صنعتی یا مسکونی و اداری و … باشد .

پیمانکاران عمومی و پیمانکاران فرعی هر کدام وظایف مهمی دارند که در این بخش به پیمانکاران برق و تاسیسات الکتریکی خواهیم پرداخت . حیطه ی وظایف پیمانکار برق  شامل نصب و تعمیر ماشین آلات الکتریکی میشود که از اساسی ترین جزییات یک ساختمان است .

مهم ترین نکته در انجام امور برقکاری در ساختمان رعایت و حفظ نکات ایمنی در طول انجام آن است . پیمانکار برق باید قبل از استارت کار تمام مجوز های لازم را زا سازمان ها و ادارات مربوطه کسب کند و با آگاهی کامل از نکات ایمنی و قوانین و نکات ایمنی ، کار خود را با برنامه ریزی شروع کنند .

البته فراموش نکنید پیمانکاران برق بسته به تخصص خود می توانند وظایف مختلفی را انجام دهند . زمانی که یک پیمانکار برق برای پروژه ای استخدام می شود، یکی قرار داد بین کارفرما و پیمانکار تنظیم میشود و با تایید دو طرف ، به امضا میرسد . هر وظیفه و نکته ای که در قرارداد ثبت شده باشد باید به خوبی به دو طرف قرارداد یعنی کارفرما و پیمانکار ، تفهیم شود و در آگاهی کامل به امضا برسد تا بعد ها مشکل یا اخلالی در این باره به وجود نیاید . سپس طبق همان نکات قید شده پیمانکار کار خود را شروع میکند.

پیمانکار طراحی مورد نظر خود را آماده و به کارفرما ارائه میدهد و بعد از قبول شدن طرح ، کار شروع میشود . این در شروع ساخت و ساز بسیار مهم است. با طرح مصوب، بودجه، مجوز و بیمه مسئولیت، پیمانکار برق برنامه ریزی کار را آغاز کرده و ساخت و ساز را آغاز می کند.

پیمانکاری برق ساختمان تجاری

پیمانکاری برق ساختمان تجاری

پیمانکاری برق صنعتی

پیمانکار برق میتواند یک شخص حقیقی یا حقوقی باشد . یک فرد یا یک شرکت با تیم بزرگ خود ، که کارهای تخصصی ساخت و ساز برق را انجام می دهد . معمولاً این کار مربوط به طراحی، نصب و نگهداری سیستم های برقی می باشد . این افراد وظیفه دارند اطمینان حاصل کنند که این سیستم ها به طور موثر، ایمن و در بیشتر مواقع به روشی سازگار با محیط زیست کار می کنند .

در پروژه های بزرگی مثل کارخانه جات و کارگاه های بزرگ که وجود  پیمانکاری برق صنعتی در آن الزامی است ، باید از تکنیک ‌ها و روش ‌هایی استفاده شود که برای نظارت و استفاده از برق در صنعت است .

نوع سیستم الکتریکی که روی آن کار می کنند مهم نیست، چرا که استفاده از روش های اصولی و رعایت ایمنی از همه ی این ها مهم تر است . این افراد مسئول تامین انرژی دنیای ما هستند، و برای اطمینان از اینکه همه چیز درست کار می کند و تمام الزامات ایمنی برآورده می شود، استخدام این افراد متخصص ضروری است .

همانطور که گفتیم مسئولیت های یک پیمانکار می تواند بر اساس حوزه ی تخصص ، کارفرما و مشخصات هر شغل متفاوت باشد . اما علاوه بر انجام وظایف تعمیر و نگهداری ، این افراد میتوانند برای برق کاری های کوچک و یا نصب تجهیزات و… افرادی واجد شرایط ، و نیروی کار حرفه ای با مسئولیت خودشان استخدام کنند .

پیمانکاری برق صنعتی

پیمانکاری برق صنعتی

شرکت های پیمانکاری برق ساختمان

در شروع یک پروژه تنظیم قرار داد با شرکت های پیمانکاری برق ساختمان از موارد مهمی است که توصیه میشود در همان ابتدا به آن توجه ویژه ای شود . این پیمانکاران با طرح و بودجه تایید شده کار را برنامه ریزی می کنند و ساخت و ساز را شروع می کنند . اغلب مواقع این شرکت از نرم افزار های ویژه ای برای بهبود مدیریت پروژه استفاده می کنند که سرعت کار را افزایش داده و دقت آن نیز بسیار بالاتر است .

چرا که این افراد با تجهیزات الکتریکی مختلفی   کار می کنند تا بتوانند  برق موسسات مربوطه را تامین کنند .

ممکن است یک فرد عادی بپرسد که پیمانکار برق  با یک برقکار ساده چه تفاوتی دارد ؟ کار یک برقکار و یک پیمانکار برق ممکن است برای یک فرد غیر حرفه ای قابل تشخیص نباشد . اما در واقع زمین تا آسمان تفاوت بین آنهاست .

پیمانکاران معمولا برای پروژه برنامه ریزی های طولانی مدت انجام میدهند و مراحل لازم برای دریافت مجوز و پایان کار را تعیین می کنند . در مورد هزینه ها و بودجه با مدیریت درست و اصولی تلاش میکنند تا انتهای پروژه ، با کمبود بودجه مواجه نشود .

در صورتی که برق کاران زیر نظر پیمانکاران برق استخدام شده و مشغول به فعالیت میشوند .

آن ها اموری مانند کابل کشی، نصب تجهیزات ، سیم کشی ها ، تعمیر و نگهداری از تاسیسات و … را در بسیاری از ساختمان های مختلف انجام می دهند. که همگی زیر نظارت پیمانکاران انجام میشود.

بنابراین در حالی که یک پیمانکار برق می تواند به معنای یک شرکت فعال باشد ، یک برقکار تقریبا همیشه به معنای یک فرد است.

پیمانکاری برق ساختمان در تهران

امروزه صنعت ساخت و ساز وابسته به  سیستم های الکتریکی و تعمیر و نگهداری قطعات برقی است . در عصر حاضر انرژِی برق از الزامات زندگی روزمره ی ماست و در نبود آن کل زندگی مختل خواهد شد .

پیمانکاران برق باید برنامه ریزی ، ساخت و نگهداری سیستم ها را در ساختمان ها انجام دهند .  مشاغلی که این خدمات را ارائه می دهند و  به افرادی که آنها را انجام می دهند پیمانکاران برق و  یا برقکاران گفته میشود .

یک پیمانکار ممکن است چندین کار را در یک هفته با مشتریان مختلف برنامه ریزی کند . آنها ممکن است از استراتژی های سازمانی برای پیگیری پروژه های خود استفاده کنند .

برق کاران با تجربه می توانند ناظر یا مدیر پروژه برای پروژه های بزرگ باشند . آنها اطمینان حاصل می کنند که هر کار به موقع انجام می شود.

اگر به دنبال پیمانکاری برق ساختمان در تهران  هستید یا در شرف استارت یک پروژه ی ساخت و ساز بزرگید و مطمئن نیستید از کجا شروع کنید بهتر است از مهندسان مشاور و افراد با تجربه در این حوزه مشورت بگیرید و با آگاهی کامل و بررسی سوابق کاری شرکت های پیمانکاری بهترین شرکت را برای شروع همکاری انتخاب کنید .

تقریبا در تمام پیمانکاری های ساخت و ساز توجه به جزئیات مهم است چرا که  کار با کیفیت بالا و ایمنی را تضمین می کند .

پیمانکاران برق باید به مسائل برق و خطرات احتمالی ایمنی در محل کار، از جمله دیگر ملاحظات مهم ، توجه دقیق داشته باشند.

بعدی
نظارت تاسیسات برق

برای ارسال نظر شما بایدوارد اینجا شوید.