اجرای فیبر نوری در ستون ؛ در این سال ها رایج تر شده و مورد استقبال افراد زیادی قرار گرفته است ، کابل های فیبر نوری به عنوان حامل پیام استفاده می شود . به همین دلیل در دو انتهای کابل ازled  های مخصوص  برای ارسال و دریافت اطلاعات استفاده می شود . این کابل ها از طول موج های متفاوت برای انتقال اطلاعات استفاده می شوند . نور با توجه به جنس فیبر به روش های مختلفی در آن حرکت می کند ، اگر چه کابل های فیبر نوری گران تر هستند اما مزیت هایی منحصر به فرد آن ها باعث شده است که استفاده از آن ها در شبکه های پیشرفته به امری رایج  تبدیل شود .

مهم ترین مزیت کابل های فیبر نوری افزایش طول سگمنت های خط انتقال به بیش از 100متر به علاوه فیبر نوری در برابر تداخل های الکترو مغناطیسی عایق است . یکی دیگر از مزیت های استفاده از کابل فیبر نوری امکان نصب دوربین های  شبکه و آنالوگ در بیرون ساختمان ها نظیر پارکینگ ها و .. است و پهنای باند بسیار زیاد فیبر نوری از آن به عنوان ستون فقرات شبکه استفاده می شود . دو نوع فیبر نوری برای انتقال اطلاعات استفاده می شود که عبارتند از : 1- فیبر های چند رشته ای 2- فیبر های تک رشته ای .

به طور کلی برای انتقال اطلاعات در مسافت های کوتاه از فیبر نوری چند رشته ای در مسافت های طولانی از فیبر نوری تک رشته استفاده می شود ، مسافتی که فیبر نوری می تواند اطلاعات را انتقال بدهد وابسته به میزان پراکندگی نور است . در اجرای فیبر نوری چند رشته ای پهنای باند تحت تاثیر فاصله میان دو نقطه ارسال و دریافت است . برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص قیمت اجرای فیبر نوری می توانید با کارشناسان آسا نیرو انرژی تماس بگیرید .

 

اجرای فیبر نوری در ستون

اجرای فیبر نوری در ستون

اجرای فیبر نوری در ستون و ساختمان

اجرای فیبر نوری در ساختمان و ستون در دو مرحله انجام میشود ، مرحله اول : اجراء مسیر ها براساس استاندارد های موجود است و در مرحله دوم بعد مشخص شدن مسیر ها  طراحی و اجرای شبکه فیبر نوری است .

ابتدا به توضیح مختصری در رابطه به مرحله اول می پردازیم ، در این مرحله مسیر همان بستری است که کابل های فیبر نوری کشیده می شود که باید بستری ایمن و مناسب برای فیبر نوری باشد ، این مسیر برای کابل کشی فیبر نوری در ساختمان در سه بخش هست که شامل : 1- اجرا از کف ساختمان 2- اجرا از داخل سقف و دیوار و ستون 3- اجرا رو کار .

اجرا از کف ساختمان :

در این روش کابل کشی فیبر نوری در کف ساختمان زیر لایه ی بتنی قرار می گیرد که می توان بتن ریزی روی آن عمیق تر یا نازک تر باشد . کابل کشی ها باید به گونه ای در کف قرار گیرد که خیلی در زیر مسیر رفت و آمد افراد نباشد تا فشار کمتری به آن وارد شود ، عبور کابل ها باید قطر مناسب را داشته باشد و باید بتن ریزی روی کابل ها و تکمیل کردن کف به گونه ای انجام شود که فاصله کف با کابل ها حداقل 9 میلی متر باشد و در مسیر های اصلی باید حداقل 15 سانتی متر باشد . به هر حال در تمام  شرایط کابل کشی در کف ساختمان باید تمام استاندارد ها رعایت شود و در محل هایی از مسیر کابل که سینی کابل به یک نگهدارنده نیاز دارد گذاشتن یک محافظ نرم و صاف بر روی فیبر الزامی است . برای اجرا فیبر نوری در کف از میکرو ئاکت می توان کمک گرفت ، برای استفاده از میکرو داکت باید نکاتی را رعایت کنیم که عبارتند از : فاصله بین دو نقطه اتصال بیشتر از 25 متر نباشد . در مشیر این داکت ها نباید بیشتر از دو انحنا90 درجه یا یک انحنا 180 وجود داشته باشد . برای لوله هایی با قطر کمتر از 5 سانتی متر حداقل شعاع خمش 6 برابر قطر داخلی است . در کابل پیچ خوردگی به وجود نیاید و میزان کشش بر حسب اندازه مشخص شده باشد . داکت کشی مناسب و با داشتن اطلاعات در این مورد باعث می شود که استاندارد های کابل و داکت کشی فیبر نوری در کف ساختمان به خوبی اجرا شود و هنگام بتن ریزی وارد داکت ها نشود .

اجرا داخل سقف و دیوار یا ستون :

در این روش برای کابل کشی نیاز به ابزار مناسب این کار است ، به گونه ای که فیبر ها روی سقف کاذب رها نشود ، در این روش اجرا داخل سقف باید با ابزار مناسب انجام شود و باید اتصال مسیر داخل ساختمان به مسیر بالیا سقف باید به گونه ای باشد که خم اضافی ایجاد نشود .  در اجرا روی دیوار یا ستون می توان کابل ها را با کمک داکت یا روکش مناسب متصل کرد و در ساختمان از همین مسیر چرخاند .

اجرا ی فیبر نوری در ساختمان به روش روکار : در این روش با در نظر داشتن استاندارد از ترانک و داکت استفاده می شود ، عمده محاسبات مربوط به این قسمت به محاسبات سطح مقطع کانال بستگی دارد ، نکات مهم در این روش عبارتند از : میزان فضایی که رد ساختمان در نظر گرفته شده است برای این کار ، برآورد حداکثر میزان کابل عبوری ، تعداد اتصالات و محدودیت های ناشی از آن محل اجرای داکت فیبر نوری  در داکت در صورت وجود مسیر گرمایشی و سرمایشی باید به گونه ای باشد که کمترین میزان دما به فیبر تحمیل گردد  .

در کابل کشی روکار اولویت قرار گرفتن کابل ها در دورترین فاصله از تهویه ها است و نیز باید فاصله زیادی از مسیر های گرمایش و سرمایش داشته باشد ، زیرا در اثر نزدیک بودن با تغییرات دما روکش های فیبر نوری ممکن دچار خرابی شود . در مسیری که کابل کشی انجام شد باید پلاک هایی برای شناسایی نیز روی کابل ها نصب شود . و در مسیر باید حداکثر اشغال 40 % باشد که کمک شایانی به عدم تجمیع فیبر ها در نقطه اتصال یا تغییر مسیر می کند .

هزینه کابل کشی فیبر نوری

هزینه کابل کشی فیبر نوری

هزینه کابل کشی فیبر نوری

برای کابل کشی و ایجاد بستری منلسب و تخمین هزینه کابل کشی شبکه فیبر نوری مخابرات باید زیر ساخت شبکه آماده سازی شود که چند مرحله دارد ، در مرحله اول بستر سازی است که یک باکس مناسب در پارکینگ ساختمان نصب میشود ، بعد از این باکس کابل کشی تا واحد مورد نظر انجام می شود . برای به دست آوردن هزینه مورد نیاز باید به متراژ کابل کشی توجه کرد ، هزینه براساس متراژ کابل کشی حساب می شود ، که با افزایش متراژ کابل کشی هزینه نیز افزایش می یابد . اگر در کنار این کابل کشی به خدمات دیگری هم نیاز داشته باشیم هزینه آن ها نیز به طور جداگانه حساب می شود .

بعدی
دستوالعمل اجرای کابل فیبر نوری

برای ارسال نظر شما بایدوارد اینجا شوید.