هزینه اجرای فیبر نوری ؛ یکی از مهمترین مسائلی است برای افرادی که به کابل کشی شبکه نیازمند هستند . هزینه کابل کشی فیبر در محیط های بیرونی برای این افراد بسیار مهم می باشد زیرا در محیط های بیرونی ممکن است کابل ها در معرض خطر قرار بگیرند و آسیب هایی از قبیل آسیب در مقابل نور و حرارت ، آسیب در مقابل باران ، رعد و برق و آسیب های ناشی از در مقابل اشعه های فرابنفش قرار گرفتن و … به آن ها وارد شود . البته هزینه های اجرات با توجه به عوامل مختلف می تواند متغیر باشد .

برای فراهم سازی بستر مناسب و تخمین هزینه کابل کشی شبکه فیبر نوری باید ابتدا زیرساخت شبکه باید فراهم شود . در مرحله ابتدایی باید در پارکینگ ساختمان یک جعبه FAT قرار داده شود و بعد از آن از جعبه ورد نظر تا داخل واحد مورد نظر فیبر برده شود . به منظور برآورد هزینه کابل کشی باید به متراژ کابل کشی دقت داشت حدودا هزینه هر ده متر کابل کشی فیبر نوری حدود 400 هزار تومان می باشد بنابراین هرچه متراژ مورد نیاز بیشتر باشد در نتیجه هزینه نیز افزایش می یابد . اگر به طور همزمان به خدمات دیگری نیازمند باشید به طور جداگانه هزینه آن ها نیز حساب می گردد . برای اطلاع دقیق از هزینه اجرای فیبر نوری می توانید با کارشناسان ما در آسا نیرو انرژی تماس بگیرید .

 

هزینه اجرای فیبر نوری

هزینه اجرای فیبر نوری

 

عوامل موثر بر هزینه اجرای فیبر نوری

 

هزینه اجرای فیبر نوری هزینه مشخص و ثابتی نیست و عوامل متعدد و گوناگونی می تواند در تعیین هزینه آن موثر باشد . در واقع این هزینه با توجه به شرایط حاکم بر محیط مشخص می گردد . در ادامه برخی از موارد تاثیر گذار روی هزینه اجرای فیبر نوری شرح داده شده است .

متراژ : متراژ محل مورد نظر یکی از مهمترین موارد تاثیر گذار روی این هزینه خواهد بود . همانطور که مشخص است برای مکان هایی که وسعت بیشتری دارند باید کابل و تجهیزات بیشتری استفاده شود به همین دلیل هزینه تجهیزات نسبت به محیط های کوچک تر بیشتر خواهد بود در مقابل تیم تخصصی کابل کشی هم باید زمان بیشتری را برای کابل کشی ها صرف نماید در نتیجه هزینه دستمزد بیشتری هم دریافت خواهند کرد . به طور کلی هر چه محیط کابل کشی مساحت بیشتری داشته باشد نسبت به محیط ها با وسعت کمتر ، هزینه اجرای کابل کشی بیشتری خواهد داشت .

نوع کابل مصرفی : کابل مورد استفاده یکی دیگر از مواردی می باشد که در هزینه اجرای فیبر نوری موثر خواهد بود . کابل ها دارای انواع گوناگونی هستند و ظرفیت های متفاوتی دارند . نوع کابلی که باید استفاده شود توسط کارفرمای تیم عملیاتی متخصص تعیین می گردد . این شخص با توجه به شرایط محیطی ، متراژ ، و میزان استفاده افراد از شبکه ، کابل مورد استفاده را مشخص میکند و با کمک تیم خود کار اجرا را شروع می نماید . انواع مختلف کابل  فیبر دارای قیمت های مختلفی هستند . کابل های که دارای پهنای باند بیشتری هستند معمولا گرانتر هستند زیرا نسبت به کابل های دیگر از کیفیت بهتری برخوردارند .

عوامل موثر بر هزینه اجرای فیبر نوری

عوامل موثر بر هزینه اجرای فیبر نوری

علت پرداخت هزینه اجرای فیبر نوری

شاید این سوال برای هر کسی پیش آید که چرا خود را در هزینه کابل کشی فیبر نوری بیندازیم ؟ گفتن این نکته حائز اهمیت است که کشیدن فیبر نوری مزیت های بسیاری دارد یکی از مهمترین آن ها این است که پهنای باند بالاتری نسبت به کابل های دیگر در اختیار ما قرار میدهد . به همین دلیل شما با پرداخت هزینه ای مناسب می توانید از کیفیت بسیار خوبی بهره مند گردید . همانطور که مشخص است افزایش پهنای باند باعث کاهش ترافیک داده می شود و در نهایت داده ها با سرعت بیشتری انتقال خواهند یافت .

لازم به ذکر است از طرف دیگر پرداخت دستمزد اجرای فیبر نوری باعث داشتن کابل کشی بادوام تر و ماندگارتر خواهد شد و کابل های فیبر نوری از جدیدترین کابل های تولید شده برای استفاده در شبکه می باشند . به همین دلیل در مواد ساخت آن ها و نحوه تولید آن ها از دانش بالایی استفاده شده است که دارای مقاومت بالایی در برابر حرارت ، یخ زدگی ، اشعه های مضر ، باران و … می باشد به همین جهت درصد خرابی در کابل های فیبر نوری بسیار پایین می باشد و در نهایت هزینه هایی مانند هزینه تعویض و یا تعمیر کابل نیز حذف خواهد

گردید . در واقع با پرداخت هزینه ای متوسط برای اجرای فیبر نوری می توان به یک کابل کشی بادوام و ماندگار دسترسی داشت

.

مزایای فیبر نوری

فیبر نوری در مقیاس های بزرگ دارای  قیمت ارزان تری نسبت به کابل های مسی هستند و دارای قطر کمتری نسبت به کابل های مسی هستند .فیبر نوری دارای ظرفیت بالا می باشد به عبارتی پهنای باند آن برای ارسال اطلاعات بیشتر از کابل های مسی می باشد بنابراین فیبر نوری قابلیت انتقال اطلاعات بیشتری خواهند داشت . ضمن اینکه تضعیف سیگنال در فیبر نوری بسیار کمتر دیده می شود . در فیبر نوری تداخل الکترومغناطیسی وجود ندارد برخلاف اینکه در کابل های مسی عبور سیگنال از یک سیم بر سیگنا های دیگر در سیم دیگر تاثیر می گذارد .

با توجه به اینکه سیگنال ها در  فیبر نوری ضعیف می باشند به همین دلیل می توان فرستنده هایی با میزان برق مصرفی پایین نسبت به فرستنده های الکتریکی که دارای ولتاژ بالایی هستند استفاده نمود .

به دلیل اینکه الکتریسیته در فیبر نوری وجود ندارد به همین دلیل امکان بروز آتش سوزی در این نوع کابل ها وجود ندارد . به دلیل وزن کمتری که نسبت به کابل های مسی دارند نصب و نگهداری این کابل ها  و کارکردن آن ها کمتر به مشکل برخورد میکند .

فیبر نوری خاصیت انعطاف پذیری دارد به همین دلیل قابلیت ارسال و دریافت نور در موارد متفاوت مانند دوربین های دیجیتال  با کاربردهای متنوع مانند عکس برداری پزشکی ، لوله کشی  و … دارند .

در شبکه هایی که دارای فاصله زیادی با هم هستند برای ارتباط شبکه ای می توان ار فیبر نوری استفاده نمود در حالیکه در سال های قبل ارتباط بین شبکه های داخلی LAN ها از طریق تلفن و یا امواج رادیویی برقرار می شد . فیبر نوری در انتقال اطلاعات سرعت بالایی دارد حالا چه به شکل دیجیتال و چه به شکل آنالوگ باشد .

فیبرهای نوری تا حدی دارای درجه ای از امنیت می باشند و پنهانی هستند به دلیل اینکه تارهای نوری انرژی تششع نمی کنند و برای یک مزاحم آشکارسازی سیگنال ارسالی مشکل خواهد بود .

به دلیل استفاده از نور در صورتیکه کابل مرغوبی انتخاب شده باشد تا فاصله چند کیلومتری سیگنال تضعیف زیادی ندارد به همین دلیل تا چندین کیلومتر به REPEATER نیازی نیست .

امروزه پهنای باند فیبر نوری تا 170 گیگابایت در ثانیه رسیده و دانشمندان تخمین زده اند که قابلیت ارتقا تا چندصد ترابایت را دارند . فیبر نوری SMF که استفاده از آن امروزه رایج شده دارای پهنای باند 40 گیگا بایتی می باشد .

بعدی
خدمات فیبر نوری