قیمت اجرای فیبر نوری ، شاید تا امروز بارها نام فیبر نوری و کابل های فیبر نوری را شنیده باشید و کم و بیش با آن آشنا باشید . انواع مختلفی از این محصولات وجود دارند که هر کدام در زندگی ما تاثیرات قابل توجهی میگذارند . کابل فیبر نوری یک نوع پیشرفته از کابل شبکه است که دارای سه جز اساسی است : هسته، روکش و پوشش.
نصب و استفاده از فیبر نوری از یک نقطه ی مرکزی شروع میشود و مستقیماً به مکان های دیگر انتقال پیدا میکند . مکان هایی مثل ساختمان های مسکونی ، ساختمان های آپارتمانی و یا اداری .
این راه یکی از بهترین راه ها برای ارائه ی دسترسی به اینترنت پرسرعت محسوب میشود .
اما برای استفاده از این فناوری شگفت انگیز بهتر است اطلاعات خود را در این زمینه افزایش داده و تکمیل کنید و سپس قیمت اجرای فیبر نوری را بررسی کرده و اقدام به انجام این کار کنید .
نصب این کابل فقط باید توسط افراد متخصص کاملاً آموزش دیده انجام شود. قیمت اجرای فیبر نوری میتواند بنا به دلایل خاصی تعیین شود که در بخش بعدی به آن میپردازیم.
معمولا در شبکه های دسترسی به جای مس از فیبر های نوری استفاده میشود . چرا که به خوبی میتواند از هزینه های عملیاتی سنگین جلوگیری کند . در عین حال عملکرد شبکه را افزایش می دهد.
فیبر یا تار های نوری از لحاظ شکل ظاهری شبیه به رشته های باریک و بلندی هستند که جنس آن ها از مواد شفافی مثل شیشه یا پلاستیک است .
این کابل های ویژه میتوانند نور وارد شده از یک جهت را از جهت دیگرشان خارج کنند .
و از این طریق دیتا و اطلاعات را از مبدا به مقصد نهایی منتقل کنند .
یکی از ویژگی های مهمی که این کابل را ویژه و خاص میکند ، پهنای باند بسیار بالاتر آن از کابل های معمولی است و با کابل فیبر نوری می توان داده های تصویر، صوت و داده های دیگر را به راحتی با پهنای باند بالا تا 10 گیگابیت بر ثانیه و بالاتر انتقال داد.
برای دریافت اطلاعات دقیق تر در این حوزه و اطلاع از قیمت اجرای فیوژن فیبر نوری یا هزینه اجرای فیبر نوری یا دیگر هزینه ها ، هم میتوانید به لیست قیمت یا مطالب گذشته ی سایت ما مراجعه داشته باشید و هم میتوانید از طریق ایمیل یا شماره تلفن های درج شده در سایت با کارشناسان ما در آسا نیرو انرژی در ارتباط باشید و راهنمایی بخواهید .
درخواست سیم کشی فیبر نوری
همانطور که در بخش قبلی توضیح دادیم کابل های فیبر نوری به نوعی کابل شبکه هستند که به صورت رشته های باریک و نازک درون یک محفظه ی عایق قرار میگیرند و میتوانند از جنس شیشه یا پلاستیک باشند .
این نوع کابل برای استفاده در مسافت زیاد و طولانی ، برای شبکه های داده ساخته شده است . عملکرد بالا و ارتباطات راه دور بهتر این کابل ها باعث محبوبیت هر چه بیشتر این محصولات شده است . زیرا در مقایسه با کابل های مسی، کابل فیبر نوری پهنای باند بیشتری داشته و داده ها را در مسافت های طولانی تر با کیفیت و سرعت بهتری انتقال می دهد.
امروزه شاهد آنیم که درخواست سیم کشی فیبر نوری بسیار بیشتر از قبل شده است . یکی از دلایل این موضوع خرابی کمتر و هزینه های نگهداری کمتر این تکنولوژی است . اگر میپرسید چطور این مورد امکان پذیر است ادامه ی این مطلب را از دست ندهید .
از آنجا که هیچ الکتریسیته ای در کار نیست، اینترنت فیبر نوری در هنگام قطع برق ، کمتر از سایر اینترنت های پرسرعت خراب می شود. در کنار قابل اطمینان بودن آنها ، اینترنت فیبر نوری بسیار سریع تر است و دیتا و اطلاعات را با کیفیت بسیار بهتری به گیرنده انتقال میدهد .
کابل های فیبر نوری از یک دفتر مرکزی ، از طریق یک هاب توزیع فیبر (FDH)، سپس از طریق یک نقطه دسترسی شبکه (NAP)، و پس از آن از طریق پایانه ای که به عنوان یک اتصال عمل می کند به خانه وارد می شوند.
هزینه هر متر فیبر نوری
خدمات فیبر نوری از نظر پهنای باند و انتقال داده نسبت به گزینه های رسانای فلزی سنتی مثل مس ، به طور قابل توجهی بهبود یافته است. و به هیچ عنوان با یکدیگر قابل مقایسه نیستند . شاید به همین دلیل است که اجرای فیبر نوری در ساختمان گران تر بوده و در مواقع ویژه از آن استفاده میشود .
از فیبر نوری برای اکثر یا تمام ارتباطات راه دور آخر استفاده می کند.
معمولا برای برآورد هزینه هر متر فیبر نوری باید با متخصص و نصاب صحبت کنید و به توافق برسید اما در حالت عادی میانگین هزینه ی بستر سازی داخلی و کابل کشی از ۳۵۰ هزار تومان برای کابل کشی حدود ۱۰ متر شروع می شود و هر چه قدر فاصله بیشتر باشد این مبلغ اضافه می گردد .
کابل های فیبر نوری بیشتر اینترنت، تلویزیون کابلی و سیستم های تلفنی جهان را پشتیبانی می کنند و همچنین قابلیت اجرای فیبر نوری در ستون نیز وجود دارد .
اگر میخواهید بدانید که طریقه ی عملکرد این فیبرهای نوری چگونه است ، باید بگوییم که در واقع انتقال دیتا بر پایه ی نور انجام میپذیرد.
به صورتی که نور با جهش مکرر از دیواره های کابل به سمت پایین کابل فیبر نوری حرکت می کند . هر ذره از این نور با ادامه ی انعکاس آینه مانند درون لوله به سمت پایین پرتاب می شود. پرتو نور از هسته کابل عبور می کند و در نهایت به مقصد میرسد .
همانطور که قبلا اشاره کردیم هسته ی وسط کابل ساختاری شیشه ای دارد .
به همین جهت فیبر نوری سرعت اتصال در دسترس کاربران رایانه را در مقایسه با فناوری هایی که اکنون در بیشتر مکان ها استفاده می شود به طور چشمگیری افزایش می دهد .
سرعت اینترنت در این تکونولوژِی می تواند تا 10 گیگابیت بر ثانیه به سرعت بارگیری برسد. که این عدد بسیار شگفت انگیز و عالی است .
البته پهنای باند فیبر معمولاً توسط مهندس شبکه شرکت اجرای فیبر نوری نصب می شود تا اطمینان حاصل شود که روند کار با خیال راحت و کارآمد انجام می شود.
قیمت اجرای فیوژن فیبر نوری
فیوژن فیبر نوری یک دستگاه ویژه ای است که میتواند دو فیبر نوری را با دمای بالا به یکدیگر متصل کند . این دستگاه باعث میشود سیگنال های نوری با سرعت بسیار بالا منتقل شود . در واقع یک فناوری جدید که به منظور اتصال دو کابل فیبر نوری مورد استفاده قرار میگیرد .
قابل ذکر است که بسیاری از شرکت های مخابراتی در اتصال فیوژن برای شبکه های تک حالته طولانی خود سرمایه گذاری می کنند .
چرا که فیبر نوری داده ها را با استفاده از سیگنال های نوری برای دستیابی به عملکرد بالاتر منتقل می کند . و پهنای باند بیشتری دارد .
شاید اگر کابل های فیبر نوری را از نزدیک ببینید با خود فکر میکنید که چقدر نازک و حساس هستند و هر لحظه ممکن است بشکنند . اما اصلا این طور نیست و بسیار محکم و مقاوم میباشند . این نشان دهنده ی این موضوع است که توانایی بیشتری در تحمل نیروها دارند و احتمال ایجاد شکستگی یا خرابی آن ها در طولانی مدت کمتر است.
علاوه بر آن از پوئن های مثبت دیگری که این کابل ها دارند این است که در صورت آسیب دیدن، خطرات آتش سوزی ندارد چرا که الیاف شیشه ای جریان ندارد . در نتیجه خطرات احتمالی آتش سوزی از بین میروند .
شما می توانید به منظور طراحی و اجرای شبکه فیبر نوری ، به مقاله دستوالعمل اجرای کابل فیبر نوری در سایت آسا نیرو انرژی مراجعه نمایید .