بهترین پیمانکار برق ؛ چندین سال است که توسط متخصصان و دست اندکاران این حوزه شناخته شده است و یکی از شاخص های تفاوت را در کیفیت ممتاز خدمات این شرکت تجربه کرده اند . آسا نیرو انرژی مصمم است تا پروژه های خود را با استفاده از آخرین و مدرن ترین تکنولوژی ها ، تجهیزات ، روش ها و بهره گیری از سامانه های جدید مدیریتی و فنی در حوزه های مختلف طراحی ، اجرا و فروش در بازارهای رقابتی ارائه نماید . آنچه که آسا نیرو انرژی را از سایر شرکت ها متمایز کرده ، توانمندی ها و شایستگی های این مجموعه در قالب فرهنگ غنی سازمانی مبتنی بر اخلاق مداری ، دانش محوری و کارآمدی سازمانی نمود پیدا می کند .
برای ایجاد و ساخت سازه ها و پروژه های مختلف ثبت شرکت پیمانکاری برق انجام می شود . یکی از وظایف مهم شرکت های پیمانکاری تامین برق مناطق مختلف می باشد و بسیاری از پروژه ها به جهت ایجاد شبکه های گسترده برق اعمال می گردد . پروژه های کاری مختلف در آسا نیرو انرژی به منظور ایجاد شرایط پایدار و تامین نیاز نهادهای مختلف به برق انجام می شود .
پیمانکار ساختمان کیست ؟
پیمانکار در واقع شرکت یا مجموعه ای از شرکت ها می باشد که قادر به طراحی , تامین منابع مالی ، تامین منابع اجرایی و وم دیریت لازم جهت انجام امور مهندسی ، تدارکات ، اجرا و مدیریت یک پروژه به طور کامل می باشد .
پیمانکار ساختمان فردی است که وظایف توسعه برنامه ریزی ها ، هماهنگ کردن کارهایی که در طی ساخت باید انجام شود و کلیه امور مربوط به ساخت و ساز و نظارت بر آن ها را بر عهده دارد و به طوری که مطمئن باشد تمام فعالیت ها در راستای تکمیل و اتمام پروژه با هدف نتیجه مطلوب در حال اجرا می باشد .
یکی از وظایف اصلی پیمانکار ساختمان برنامه ریزی و انجام تمام امور مربوط به ساخت و ساز می باشد که این برنامه ریزی ها شامل مواردی مانند : استخدام کارکنان ، تعیین جدول زمانبندی امور ، نظارت ، اخراج کارکنانی که بازدهی مطلوب نداند و نظارت بر پرداختی های کارکنان و تامین مصالح می باشد . مورد دیگر از وظایف او موضوع بودجه است ، پیمانکار باید تمام اقدامات را متناسب با بودجه تعیین شده و صرفه جویی های لازم انجام دهد و به این نکته که امور باید طبق جدول زمانبندی پیش رود پروژه را به اتمام برساند . در زمان انجام پروژه هم وظیفه بازبینی و نظارت بر امور را دارد و باید از نزدیک پروژه ها را دنبال کند که در شرایط لازم تغییرات مورد نیاز را اعمال نماید . به طور کلی پیمانکار خوب مانند یک رهبر خوب است که باید تجربه و مهارت و تخصص کافی داشته باشد .
پیمانکار برق کیست ؟
رابط اداره برق و شرکت های پیمانکاری در ثبت شرکت پیمانکاری برق ، پیمانکار برق نامیده می شود . پیمانکار یکی از مهمترین نیروهای شرکت پیمانکاری می باشد و فقط روابط تجاری و قراردادی بین پیمانکار و اداره برق برقرار می باشد و رابطه دیگری بین افراد برقرار نیست و قرارداد کاری با شرکت پیمانکاری توسط همین فرد پیمانکار تهیه و تدوین می شود . این قرارداد در یک قالب مشخص می باشد که توسط هر دو طرف تهیه و تدوین می گردد .
شرکت های پیمانکاری در بخش های گوناگونی مشغول به فعالیت هستند . شرکت پیمانکاری برق تنها یکی از موارد همکاری شرکت های پیمانکاری با ادارات مختلف می باشد .ثبت شرکت پیمانکاری یکی از حوزه های آن می باشد که احیرا رسد بسیار زیادی داشته است .
پیمانکار برق ساختمان وظیفه دارد تمام خدمات مربوط به برق یک ساختمان مسکونی یا تجاری و یا اداری و یا … که شامل سیم کشی های مختلف ، نصب سوئیچ ها ، تابلوهای برق ، سوکت و اتصالات سبک در ساختار برق ساختمان است را با روش های اصولی و با ایمنی کامل ، با تکیه بر مهارت ها و تخصص نیروهای خود انجام دهد .
انواع پیمانکاری برقی و وظایف آن
پیمانکار برق یک شخص حقیقی یا حقوقی می باشد که در خصوص موضوعات برق کشی ساختمان وموارد فنی مربوط به آن دارای توانایی بالایی می باشد و بر طبق قرارداد پیمانکاری که با کارفرما امضا کرده است اقدامات لازم در خصوص عملیات برق کشی ساختمان و یا هر فعالیت دیگری در این زمینه که در قرارداد ذکر شده انجام می دهد .برخی از انواع خدمات پیمانکاری در زیر شرح داده شده است :
طراحی و اجرای تاسیسات برق کارگاه های تولیدی، کارخانه ها ، مراکز صنعتی و …
طراحی و نصب انواع تابلوهای برق صنعتی
سیم کشی برق محیط های اداری ، تجاری و مسکونی
رفع نقایص و مشکلات فنی مربوط به این حوزه
طراحی و نصب انواع سیستم های روشنایی هوشمند
طراحی و نصب سیستم های برق اضطراری در مکان های اداری ، تجاری و مسکونی
نصب و راه اندازی سیستم های نظارت تصویری
نصب و راه اندازی آیفون های تصویری و صوتی
طراحی و نصب سیستم های اعلام حریق
و ….
چه مسائلی میتواند باعث فسخ یک قرارداد پیمانکاری برق شود؟
در هر قراردادی ازجمله قرارداد پیمانکاری برق یکی از مفاد آن موارد فسخ قرارداد می باشد . به طور کلی در این بند مواردی مشخص می شود که اگر طرفین قرارداد به آن ها عمل نکنند کلیه تعهداتی که طرفین به یکدیگر دارند از بین می رود . با یک مثال می توان این موضوع را بهتر توضیح داد . برای مثال یک شخص به عنوان پیمانکار برق با یک کارفرما که نیاز به سیم کشی دارد قرارداد امضا میکند و آماده برای شروع به کار می شود . براساس قرداد کارفرما موظف است که 30 درصد از مبلغ کل پروژه را قبل از شروع به کار پرداخت نماید اگر کارفرما به تعهد خود یعنی پرداخت 30 درصد هزینه کل پروژه عمل نکند و توجیهی هم برای کار خود نداشته باشد پیمانکار برق بدون هیچ مشکلی می تواند قرارداد را فسخ نماید .